Talon A pohja kaivettiin keskiviikkona ja torstaina pidettiin pohjakatselmus. Pohjakatselmuksessa ei ollut mitään huomautettavaa. Talon A autotallin pohjaa ei ehditty kaivaa ennen katselmusta, mutta sovittiin, että vastaava työnjohtaja tarkistaa sen itse. Autotallin pohja saatiin sitten kaivetuksi eilen. Viemäreiden monttu kaivettiin torstaina, kaupunki kävi kytkemässä vedet perjantaina ja sitten tietysti huomattiin, että viemärit oli vahingossa sijoitettu talon B autokatoksen kohdalle. Sunnuntaina viemärit saatiin oikeille paikoilleen.

133188.jpg

Anturalaudoitukset tehtiin sunnuntaina ja maanantaina ja tänään paikalle jyristeli betoniauto. Anturavalu meni nappiinsa, betoni riitti juuri ja juuri. Kuningaspalkki jäi siis tekemättä, mikä humanistia kovasti harmitti. Onneksi ukkoset riehuivat eilen raivonsa pois ja valupäivänä oli hyvin poutaista.

133187.jpg


Isoinssi on viettänyt kaikki päivänsä raksalla ja pikkuinssi ja humanisti ovat seilanneet kodin ja raksan väliä huolehtien ruokahuollosta. Pikkuinssi on aivan innoissaan kaivurista ja onkin päättänyt ryhtyä isona kaivurikuskiksi!

133190.jpg