Hetkeen ei ole ollutkaan aikaa päivitellä tätä blogia. Tässä katsaus viime viikkojen tapahtumiin:

Sokkelin pinta tasoitettiin oikaisulaastilla ja sokkeliin laitettiin graniitinharmaan rouhepinnoite. Päädyimme laittamaan pinnoitteen vasta täyttöjen jälkeen, osaksi kiireen ja osaksi kuumuuden takia. Pinnoitteesta tuli mielestämme varsin hyvän näköinen!

197777.jpg

197781.jpg

Täytöt siis on tehty tontilla, sekä talon sisä- että ulkopuolella. Kaivurikuski repi samalla loput kannot irti maasta ja kuskasi ylimääräiset maakasat pois.

197788.jpg

Talon sisälle laitettiin routaeristeet ja sokkelin päälle alaohjauspuut. Lattialämmitys asennettiin. Vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmämme toimittaja on Warmia.

197791.jpg

Lattia valettiin. Talon perustukset laitetaan nyt pakettiin odottamaan talopakettitoimitusta.

197794.jpg

Maalämmön porakaivo porattiin perjantaina. Kaivon kohdalla oli 21 metriä soraa ja kaivo porattiin 145 metriin. Vesi tuli vastaan kallion pinnalla.

197796.jpg

Nyt keskitymme autotallin rakentamiseen. Anturat on jo valettu ja viikonloppuna Isoinsinööri muurasi sokkelin. Autotalli tehdään pitkästä tavarasta.

197800.jpg

Sisustuspuolelta kuuluu sellaisia, että keittiön piirustuksen alkavat ahkeran vääntämisen, soutaamisen ja huopaamisen jälkeen olla valmiina. Toivottavasti Humanisti saa pian tämän homman tilaukseen ja pääsee keskittymään muihin tärkeisiin sisustusseikkoihin!